Kulttuurin Ystävät ry.
Esittely
Kulttuurin Ystävät ry. toimii Reisjärvellä monen taidealan esilletuojana ja resurssien kokoajana. Yhdistyksen johtokunnan kokoonpanossa on pyritty huomioimaan edustus jokaiselta alalta.

Yhdistys on perustettu vuonna 1988 ja 2011 yhdistys rekisteröitiin ja samalla alaosastoksi tuli mukaan Reisjärven Teatteri. Yhdistyksen säännöt mahdollistavat muidenkin alaosastojen luomisen. Yhdistyksen jäsenmaksu on 5e.

Yhdistyksen vakituiseksi toiminnaksi on muodostunut vuotuinen stipendien jako kulttuuria harrastaville nuorille. Yhdistys kuuntelee herkällä korvalla kunnan puolelta tulevia tapahtumien järjestelytoiveita. Runokivenpuiston kehittely ja kivien kunnossapito on myös yhdistyksen harteilla oleva työ.

Onnenkiviautomaatti on tuonut pientä tuloa joka vuosi yhdistykselle ja yhdistys ottaa mielellään vastaan kivien yhteyteen liitettäviä aforismeja. Jos siis haluat antaa aforismisi yhteiseen käyttöön, niin johtokunnan jäsenet ottavat niitä vastaan. Aforismin täytyy olla itse keksitty. Johtokunta esitellään seuraavalla sivulla.
Teuvo Hautala valmisti Runokivenpuistoon Kaarina-patsaan

Uusimmat kommentit